PostHeaderIcon Perinteinen kiinalainen lääketiede, akupunktio

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen vaikutukset perustuvat käsitykseen ihmisestä kokonaisuutena. Perintö-, ympäristötekijät sekä ajatukset ja tunteet vaikuttavat siihen, miten voimme ja miten sairastamme. Keho on älykäs kokonaisuus, josta myös löytyy parantava kapasiteetti. Tämä kapasiteetti otetaan käyttöön toimittaessa tietoisesti alueilla, jotka stimuloivat paranemista niin fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla. Menetelminä käytetään akupunktiota, moksausta, hierontaa, korva-akupunktuuria ja kuivakuppausta.

Akupunktio: akupisteiden käsittelyä ohuilla akupunktioneuloilla.
Moksaus: akupisteiden lämmittämistä "sikaripuikolla."
Hieronta: tarvittaessa neulojen ja moksan lisäksi tehtävää pisteiden tai meridiaanien käsittelyä. Kts. Energeettinen hieronta, myös erillisenä hoitomuotona
Korva-akupunktuuri: Korvan akupisteiden käsittelyä neuloilla, siemenillä tai magneeteilla
Kuivakuppaus: Alipaineen ja lasisten kuppauskuppien avulla poistetaan selästä ja hartioista kipu- ja jännitystiloja


Esimerkkejä: sydän- ja verisuonisairaudet, autoimmuunusairaudet, migreenit, vatsavaivat, stressi, kuukautishäiriöt, verenpaineet, vaihdevuosivaivat,flunssat, erilaiset särkytilat, iskiakset, venähdykset, päänsäryt ja unihäiriöt  on mahdollista hoitaa kiinalaisen lääketieteen avulla. Maailman terveysjärjestö WHO on määritellyt yli 400 sairautta, joita voidaan hoitaa tutkimusten perusteella kiinalaisen lääketieteen avulla. Perinteen näkökulmasta tämä tuhansia vuosia vanha lääketiede tarjoaa apua ja helpotusta myös nykypäivän ihmiselle, lähes kaikissa parantavaa muutosta vaativissa tiloissa.

Jos koet neulakammoa tai hoidettava on lapsi tai nuori, vaivaasi voidaan hoitaa Energeettisellä hieronnalla.

Hoitoa otetaan sarjana vähintään 1x viikossa. Hoitojakson pituus riippuu sairauden tai vaivan kestosta ja vakavuudesta.